Workshop

Reinvent your bankaccount

Wat is jouw droom in je leven? Of hoor je bij de 90% van de mensen die niet goed durven dromen omdat ze geen idee hebben hoe ze het waar kunnen maken en daarom er liever niet aan denken?

Reinvent your bankaccount - dreambuilder.jpg

Een bewezen methode

Iets nieuws leren kan soms moeilijk lijken, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn!!!

Mindset

Actie begint met de juiste mindset. Jij gaat naar huis met de mindset en het werkboek voor succes.

Oefeningen & opdrachten

Geen woorden, maar daden. Aan het eind van de workshop ken jij je droom en weet je welke stappen nodig zijn om deze werkelijkheid te maken.

Handige tools

Mindset is de eerste stap! Maar praktische toepasbare tools komen ook uitgebreid aan bod. Zodat jij direct actiestappen kunt ondernemen om je eigen financiële vrijheid te creëren.

Over mij 2019.jpg

Wie ben ik

Na 35 tumultueuze jaren en een zwaar hartinfarct kwam ik in aanraking met de wondere wereld van mindset en andere mogelijkheden om geld te verdienen dan de traditionele werkomgeving. De laatste was voor mij fysiek niet meer mogelijk en om niet overgeleverd te zijn aan het uitkeringssysteem in Nederland ging ik op zoek naar antwoorden over hoe ik financiële vrijheid voor mezelf kon realiseren.

De eerste ontdekking was dat zonder de juiste mindset niets echt soepel werkt, dus daar ging ik eerst mee aan de slag. Daarna begon mijn zoektocht en het experimenteren met diverse verdienmodellen. Wat ik allemaal heb geleerd is teveel voor een workshop van 2 uur. Maar ik deel wel een aantal praktische tools en een mindset stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt!

Lees hier meer over mij.....

Geen loze woorden, geen vage verhaaltjes. 

Je ontdekt:

  • Wat jouw droom is, groot of klein het maakt niet uit!
  • Hoe je jouw hersenen kunt inzetten om voor je in plaats van tegen je te werken.
  • Welke mindset succesvolle mensen hanteren waardoor alles bij hen makkelijk lijkt te gaan.
  • Welke tools zij gebruiken waardoor zij succesvol zijn en waarmee zij naast hun baan/onderneming financiële vrijheid creëren.

Het is een praktische workshop waarbij je met oefeningen en opdrachten aan de slag gaat. De methode die uitgelegd wordt is direct toepasbaar in de praktijk en is in staat jouw leven compleet te veranderen.

Een workshop duurt 2 uur en is inclusief koffie/thee, water en wat lekkers.

Beschikbare data in 2020

Wo 25/3, do 23/4, di 19/5 om 20.00 uur
Vr 20/3, do 9/4, wo 6/5 om 9.30 uur

  • Minimale deelname 4 personen (bij te weinig deelnemers wordt er contact opgenomen, zodat je kunt verhuizen naar een andere geplande datum). Ben je met 4 of meer personen dan kan er in overleg een andere datum afgesproken worden.
  • Maximaal 12 personen per workshop
Landing reinvent your bankaccount 04.jpg
Workshop - Reinvent your bankaccount EUR 99,00 (inclusief 21% VAT)

“Weer genieten van mijn leven gezin. Weer houden van mezelf en de kleine dingen in het leven. Dat alles dankzij jou!
Ik heb weer een toekomst en zin in het leven! Dank je wel voor deze inzichten!!!”

Workshop - Reinvent your bankaccount EUR 99,00 (inclusief 21% VAT)

“Vanmorgen een workshop bijgewoond en het was aangenaam interessant. Nu was ik al een tijdje bezig met de wet van aantrekkingskracht maar sommige tips waren mij nog geheel onbekend. Dank je wel voor deze handvaten, ik ga ze zeker optimaal inzetten!”

Workshop - Reinvent your bankaccount EUR 99,00 (inclusief 21% VAT)

“Ik kijk veel webinars maar vind je een topper! Omdat je er heel onbevangen in gaat en jezelf niet voordoet als de alles weter of ik zal het je weleens komen vertellen, want been there ,done that. Je ratelt ook niet je verhaaltje af en dat voelt echt. Respect voor je doorzettingsvermogen.”