Be the captain
of your ship
Today is the day you grab the steering wheel and blossom

De mind is ontzettend krachtig. Maar hoe bewust ben jij je van die kracht? Trek jij in het leven dingen aan die jou dichter bij jouw doelen en dromen brengen of juist daarvan verwijderen? Overkomt het leven jou of heb jij de controle? Neem jij beslissingen vanuit je hoofd of vanuit je hart? Het masteren van jouw mind is mega belangrijk voor een gelukkig en empowered leven. Toen ik ontdekte hoe ik dat moest doen veranderde alles.

 

Ik snap heel goed hoe jij je voelt

Jarenlang ben ik overtuigd geweest dat het leven mij overkwam en ik geboren was voor het ongeluk. Ik viel van de ene ellende in de andere en kroop daarbij ook nog eens in een slachtofferrol. Als een schip zonder kapitein liet ik koersloos door de grillen van de natuur mijn richting bepalen. Misschien herken je dit wel en voel jij je net als ik destijds vastgeketend in gedachten zoals: Waarom overkomt mij dit? Ik kan dit niet! Ik ben het niet waard! Wat heeft het voor zin? Beperkende overtuigingen die jou belemmeren om jouw droomleven te leven.

 

Dit is wat ik heb geleerd

Bij mij heeft het leven in moeten grijpen met een heftig hartinfarct om ervoor te zorgen dat ik bevrijd werd van mijn eigen mind. Na dit hartinfarct realiseerde ik me dat mijn leven zich vormde door wat mij overkwam en door mijn beperkende gedachten, maar niet door wat ik wilde. Sterker nog: ik had geen idee wat ik écht wilde, want dat koppie zat altijd in de weg. Na mijn hartinfarct ben ik letterlijk naar mijn hart gaan luisteren en is het mijn innerlijk kompas geworden. Dit bracht mij bij lessen uit de Oosterse leer en uiteindelijk bij een Dreambuilder Coach™ . Van haar leerde ik hoe ik mijn mindset verander, zodat alles in het leven mogelijk is.


Sinds ik de techniek beheers om mijn mindset te veranderen heb ik controle over mijn leven, trek ik aan wat ik wil in plaats van wat ik niet wil, heb ik een grote innerlijke rust gevonden én heb ik nu een succesvol eigen bedrijf.

 

Dit is wat ik jou kan leren

Mind page roer.jpgMijn kennis en ervaring zet ik nu zelf in als Dreambuilder Coach™. Ik geef jou
de controle over jouw mind en
daarmee leven terug, zodat jij net als ik weer kapitein op jouw eigen schip wordt. Een voorbeeld van een eerste sessie kan zijn dat we beginnen met een meditatie om jouw hart te openen, waarna jij jouw droomleven omschrijft en we jouw dromen concreet maken in een stappenplan. Vervolgens leer ik je in opeenvolgende sessies om bewust te worden van jouw belemmerende overtuigingen en hoe jij deze in jouw hoofd kan herprogrammeren. Start vandaag nog met het masteren van jouw mind om master te worden van jouw leven.

 

Dit is wat ik jou kan leren

  • herkennen hoe de mind werkt
  • een authentieke manier om beslissingen te nemen in het leven
  • jouw mindset inzetten om aan te trekken wat je wil in het leven
  • bewust worden van belemmerende denkprocessen en gedachtepatronen
    belemmerende denkprocessen en gedachtepatronen omdraaien naar krachtige denkprocessen en gedachtepatronen

 

Dit is het resultaat

  • controle over jouw leven
  • innerlijke rust
  • leven vanuit jouw authentieke zelf
  • aantrekken wat je wil in plaats van wat je niet wil

Pak dat roer en zet koers richting jouw droomleven. Kom uit dat koppie en begin met voelen, aansturen en veranderen. Alles in het leven is mogelijk, jij bent kapitein op jouw eigen schip!

reddingsboei

Vraag een offerte aan!

Schrijf zo gedetailleerd mogelijk waar je behoefte aan hebt en waar je graag verbetering in wilt zien. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden zodat ik contact met je kan opnemen bij eventuele onduidelijkheden. 

Bedankt voor je aanvraag, ik neem binnen 72 uur contact met je op.

Reinvent your bankaccount 

Workshop

€99

Meerdere data beschikbaar in maart, april en mei 2020