Lange wimpers zonder duur serum en gepruts met olie

Lange wimpers zonder serum

Lange, volle wimpers: wie wil dit nou niet? Toen de wimpers uitgedeeld werden stond ik zeker niet achteraan. Maar helaas geldt dat niet voor iedereen. Wil jij lange wimpers, lees dan zeker verder. Ik heb twee methodes getest en ben absoluut verkocht ?.

Lange wimpers door een olie mix

De wimper van mijn linkeroog heb ik een maand lang behandeld met de olie mix. Olie mix

  • 1/2 theelepel vitamine E olie
  • 1/2 theelepel amandelolie
  • 1 eetlepel castorolie
  • Optioneel 2 druppels lavendel en 2 druppels cederhout essentiële olie (voor extra power).

Lange wimpers zonder gedoe  

100% puur natuurlijke etherische oliën kun je met mij mee bestellen, stuur een berichtje met je wensen voor een offerte.


Hier koop ik mijn ingrediëntenNatural Heroes

 

Wat moet je doen voor die lange natuurlijk wimpers

Eerst heb ik de olie in een oude (schoongemaakte) mascara tube gegoten maar dit was bij mij geen succes. Dus geprobeerd met een losse mascara borstel en de olie in een oude vanillestokjes tube, dat was iets handiger. Olie is natuurlijk veel vloeibaarder dan mascara, waardoor er een hele dikke laag olie op mijn wimper kwam die er letterlijk afdroop. Lezen, wat ik altijd doe voordat ik ga slapen, werd onmogelijk. Ik heb best wat over voor lange wimpers, maar niet lezen voor ik ga slapen, no way! Oké, dan maar met een wattenstaafje, jeetje wat een gepriegel is dat ?. Uiteindelijk dan gewoon olie op mijn duim en wijsvinger en daarmee mijn wimper met olie bestrijken. Bijkomend voordeel is dat je gelijk je ooglid kan mee masseren. Dit is goed voor de doorbloeding, wat ook helpt om lange wimpers te krijgen ? . Marianne schreef onder onze Facebook post dat de dokter dit ook voorschreef nadat zij door een steekvlam haar wimpers kwijt was. Dus het is een beproefde methode! Ik heb ook gelezen dat je het alleen maar op je ooglid hoeft te smeren of dat je een eyeliner kwastje kunt gebruiken om het daar op te brengen. Dit was de manier die ik getest heb en aangezien ik nog een andere interessante tweede methode wilde testen heb ik die methoden gelaten voor wat ze zijn. Na een maand was ik dat insmeren wel een beetje zat, maar het was niet voor niets! Mijn wimper was zeker langer geworden. Hoeveel? Ja lastig te zeggen want ik had het niet met een liniaal opgemeten. Maar ik voel dat mijn wimper hoger tegen mijn ooglid aankomt en als je goed kijkt op de foto kun je het verschil zien. Op gevoel zeg ik dat mijn wimper zeker 1 á 2 mm langer is geworden.

Was het de moeite waard?

Ja, zeker wanneer je het vergelijkt met de dure lash serums die ze je proberen te verkopen. Die heb je echt helemaal niet nodig. Maar wacht maar tot je mijn meest goedkope en net zo effectieve methode ontdekt!

  Diy wimperserum voor lange wimpers

Mijn meest favoriete methode

Toen ik de ‘voor-foto’ op Instagram en Facebook had geplaatst kreeg ik zulke leuke reacties waaronder van @home.stylist (insta naam). Zij gaf mij deze top tip en de suggestie om twee methoden tegelijkertijd uit te proberen, om het verschil te kunnen zien. Surprise, surprise: er is geen verschil! Qua lengte bedoel ik; de methode is namelijk wel heel veel simpeler dan de olie methode en helemaal gratis!  

Kan niet zo simpel zijn

Wat moet je dan doen? Hou je vast, je gaat het niet geloven ?. Trek met een pincet 1 á 2 wimpers uit je ooglid, et voila! De rest gaat vanzelf, geen gedoe, geen gepriegel en geen handdoek meer op mijn kussen om deze schoon te houden ?. Je kunt dit 1 of 2 keer per jaar doen, ik ga in ieder geval voor 2 x per jaar. Check mijn rechteroog op de foto, je ziet geen verschil met de olie methode ?. Lieve @home.stylist, bedankt voor deze super tip! Ik ben verkocht.

  Diy wimperserum voor lange wimpersEen vraag die wel vaak wordt gesteld wanneer ik dit geheim met andere dames deel, is: 'Doet het geen pijn om er een wimper uit te trekken?' Bij mij doet het niet echt pijn, het voelt eigenlijk hetzelfde als wanneer ik een wenkbrauw haar epileer. Maar ik kan natuurlijk niet garant staan voor hoe het bij jou voelt. Probeer het uit en laat ons weten over een maand of twee wat de resultaten zijn. Zet een foto op je Instagram en tag ons @bespoke_by_you zodat wij kunnen reageren. Geen Instagram? Plaats dan de voor- en na-foto op onze Facebookpagina. Dit geheim kunnen we natuurlijk niet voor ons zelf houden, deel het met je vriendinnen die ook lange wimpers willen hebben en geen bakken met geld kwijt willen zijn! Een beter cadeau kun je ze niet geven! Na vele mascaraloze jaren heb ik net weer mascara gekocht om met mijn lange wimpers te kunnen pronken! Oké ik houd er nu over op al kan ik er nog pagina’s over doorgaan. Fijne dag allemaal en veel plezier met je nieuwe lange wimpers. Oké nog één dingetje.....vergeet het niet in je agenda te zetten over een paar maanden zodat ze lekker door blijven groeien!  

Diy wimperserum voor lange wimpers  

Koop je toch liever een 4D mascara of goed lash serum?

Dan kan ik je zeker de 4D mascara en het lash serum van Younique aanraden. Deze twee en de primer gebruik ik inmiddels met veel plezier om mijn wimpers nog langer en voller te laten lijken. Zonder dat ik iedere keer hoef te investeren in extensies. Want ja die wimper eruit trekken zorgt dat ze wel wat langer worden, maar nooit super lang. En deze mascara geeft wel die extra boost. Koop je ze alle drie krijg je een mooie korting van 15% via deze link. Mooie is dat je indirect of direct de foundation steunt die seksueel misbruik overlevers steunt, begeleidt en een kans geeft om financieel onafhankelijk te zijn van wie dan ook.

4D mascara en wimperserum voor langere wimpers en meer volume

Pin voor later

Lange wimpers zonder dure serums

Voorkomen is beter dan genezen, dus controleer steeds of je allergisch bent voor één of meer ingrediënten in een DIY en test het eindproduct altijd gedurende 24 uur op een stukje huid voor je het in gebruik neemt.