Zon in gate 55 - Abandunce - Human design

Zon in gate 55

 

Luister de volledige podcast:

Duur: 27.46 min

Samenvatting

When you make your heart like a lake, life will continuously fullfill you

De zon in gate 55, de gate van Abundance, oftewel de gate die de abundance/overvloed in ons leven onder de loep neemt en beïnvloed.

In deze podcast aandacht voor de overvloed of juist het gemis daarvan in je leven. Hoe kan het dat jij geen overvloed ervaart terwijl overvloed een basisrecht is wat wij vanuit het universum verkrijgen. Hoe kun je de overvloed in je leven aan trekken, maar ook hoe ontdek je de overvloed die al aanwezig is, maar die je niet ziet door de beslommeringen van alledag. 

 

Ik daag je uit om:

Te onderzoeken of je nu vasthoudt aan schaarste of overvloed in je leven. Want wanneer je leeft vanuit een gevoel van schaarste, ontdek je in ieder geval omstandigheden die dit gevoel valideren! Wat zijn die omstandigheden, draai ze om naar positieve omstandigheden die de juiste energie aantrekken. Kies ervoor om stap voor stap alle gevoelens, ervaringen, gepasseerde en huidige omstandigheden om te turnen naar de positieve versie in je hoofd. Voor je het weet ga je die positieve gevoelens en omstandigheden aantrekken wanneer je geloofd dat overvloed voor jou ook terugkomt.

 

Vraag jezelf af:

In de podcast geef ik bij sommige vragen voorbeelden en/of toelichting over hoe je dit kunt zien of invullen.

 1. Vertrouw ik erop dat het universum voor mij zorgt? Wat heb ik nodig omdat vertrouwen te verbeteren of creëren.
 2. Hoe breng ik mezelf in lijn met de energie van overvloed? Wat mag ik oefenen om dit voor elkaar te krijgen, welke routines helpen mij daarbij?
 3. Omring ik mijzelf wel schoonheid?
 4. Hoe kan ik meer schoonheid voelen en ervaren in mijn leven.
 5. Durf ik me over te geven aan de flow van het leven? Wat heb ik nodig om tot deze overgave te komen?
 6. Ga op jacht naar de wonderen in je leven. Schrijf alle goede, mooie, leuke en bijzondere dingen die je kunt verzinnen op.

 

Bonus opdracht de Miracle Jar

Miracle Jar.jpgSchrijf op waar je je nu allemaal zorgen over maakt. Draai dit vervolgens om naar een positieve statement.

Vb. Ik maak me zorgen dat ik niet genoeg tijd en aandacht aan mijn kinderen besteed.  Wordt → Ik besteed dagelijks 30-60 minuten quality tijd met mijn kinderen.

Vb. Ik maak me zorgen dat ik aan het eind van de maand niet genoeg geld heb om alle rekeningen te betalen. Wordt → Ik heb aan het eind van de maand meer dan genoeg geld voor de rekeningen en leuke dingen.

Vind een mooie afsluitbare bus, pot, karaf of wat dan ook. Schrijf die positieve versie van je zorgen op en schrijf ze op een papiertje. Vouw deze tot een kleiner geheel en stop in de pot. Gebruik eventueel gezellig of gekleurd papier. Eens in de zoveel maanden (volg je gevoel) open je de pot en lees je al je berichtjes. Haal degene die geen zorgen meer zijn eruit en geniet van deze kleine wondertjes. Belangrijk is het om wanneer je het briefje in de pot doet, dat je er ook echt afscheid van neemt en het overdraagt aan het universum om voor jou aan de slag te gaan. Weet wel dat je dan ook verantwoordelijk bent, om te zien en wat te doen, met de omstandigheden en/of personen die het universum op je pad stuurt om je te helpen je wondertje te realiseren.

 

Affirmaties

 • Het universum zorgt voor en steunt mij.
 • Ik vertrouw erop dat ik alles wat ik nodig heb ontvang en meer.
 • Ik zie de mensen en mogelijkheden op mijn pad.
 • Vol zelfvertrouwen ga ik aan de slag met nieuwe mensen, mogelijkheden en realiseer ik mijn wensen.
 • Ik omring me met mensen van dezelfde frequentie van overvloed.
 • Ik weet dat na de winter altijd de groei en oogst volgt.

 

EFT setup:

Ook al vind ik het heel moeilijk om me over te geven aan de flow van het leven en het universum, ik voel een volledige, diepgaande liefde en acceptatie voor mezelf.

 

Welke wonderen maak jij dagelijks mee? Deel ze in de reacties.