Zon in gate 30 - Radiance - Human design

Zon in gate 30

Luister de volledige podcast:

Duur: 20.25 min

Samenvatting

De zon in gate 30, de gate van Radiance, oftewel de gate die ons innerlijk stralen, innerlijke passie vertegenwoordigt.

In deze podcast aandacht voor hoe de natuur een voorbeeld kan zijn voor hoe makkelijk of moeilijk we het leven ervaren. Een nieuwe zienswijze over hoe je de obstakels in je leven kunt bekijken en benaderen, met aandacht voor hoe jij je opstelt in je leven. Ben jij iemand die zich onafhankelijk opstelt en je ten dienste stelt voor het welzijn voor een ander of stel jij je afhankelijk op en leg jij de verantwoording voor jouw geluk, hoe je je voelt en het leven ervaart bij anderen neer.

Ik daag je uit om:

Te ontdekken of jij onafhankelijk of afhankelijk in het leven staat. Onderzoek welke kracht jij in je zelf hebt waar je je aan vast mag klampen en die je mag gebruiken om jouw levensweg te bewandelen in vertrouwen en overvloed.

 Vraag jezelf dit al

In de podcast geef ik bij sommige vragen voorbeelden en/of toelichting over hoe je dit kunt zien of invullen.

  1. Wat is mijn passie of ben ik deze onderweg kwijtgeraakt?
  2. Leef ik mijn leven of dat van een ander?
  3. Welke obstakels zie ik op mijn weg, hoe kan ik deze afbreken?
  4. Wat moet ik doen om in lijn te blijven met mijn dromen en doelen?
  5. Wat wil ik creëren in mijn in/ met mijn leven?

Affirmaties

  • Ik creëer met passie
  • Ik vertrouw op de natuurlijke flow in mijn leven
  • Ik vertrouw op mijn intuïtieve weten
  • Ik ben in lijn met mijn levensweg
  • Alles wat ik nodig heb komt op mijn pad en ik zie de mogelijkheden

EFT setup:

Ook al ben ik niet in lijn met mijn levenspad ik voel een volledige, diepgaande liefde en acceptatie voor mezelf.

Ben je onbekend met EFT maar wil je ontdekken hoe je dit kunt gebruiken ter ondersteuning van je bewustwordingsproces? Laat dat dan hieronder in de reacties weten, dan stuur ik je een link naar een korte video met uitleg en de stappen van EFT.