Mijn favoriete online winkels voor diy recepten

FavorieteWinkels

Ik ontvang met grote regelmaat e-mails en vragen via social media over waar ik nu mijn ingrediënten koop voor de diy recepten. Iedere keer neem ik me dan weer voor om alle recepten langs te gaan en daar ieder ingrediënt te linken naar de shop waar ik ze meestal vandaan heb. Een handige missie zou je denken! Handig ja, maar in de praktijk komt het er gewoon niet van. Want het is echt een flink karwei om alles stuk voor stuk te linken. Daarnaast gebeurt het dan ook nog wel eens dat een bepaald product ineens uit het assortiment is gehaald of verplaatst is op de site, dan kom je op een niet bestaande pagina terecht (zooo irritant!) Ik besloot om het los te laten en te wachten tot ik een ingeving zou krijgen over hoe ik dit nu handiger aan kan pakken en dat gebeurde ineens een ochtend dat ik net wakker was geworden. “Wat nou als ik een pagina maak waar al mijn favoriete online winkels voor diy recepten staan vermeld met een link naar de betreffende winkel.” Dus bij deze.  

Affiliate linkjes wat zijn dat en waarom gebruik ik ze

Zoals je, als het goed is, al is opgevallen gebruik ik zeer weinig reclame op mijn website. De reden daarvoor is dat ik al die Google advertenties zelf vreselijk irritant vind. Het is voor mij zelfs een reden om bepaalde websites te vermijden. Dus dacht ik, als ik het zo irritant vind, dan ben ik vast niet de enige…...

Maar……..

Een website bijhouden en überhaupt in de lucht houden kost geld. En ik zou het heel fijn vinden als ik mijn website kostenneutraal kan houden. Daarom gebruik ik op deze pagina en op mijn website wel affiliate linkjes. Dit zijn linkjes die een code bevatten. Zodra jij hierop klikt en je koopt binnen een aantal dagen wat op die website dan krijg ik daar een kleine commissie op. Hiermee kan ik de hosting, beveiligingscertificaten etc voor de site bekostigen. Genoeg uitgelegd! Hieronder vind je de online winkels die ik gebruik met een kort overzicht van de producten die ik via hen koop. Kijk rustig rond op de webwinkels en bepaal natuurlijk zelf waar jij het liefst je ingrediënten etc koopt.

Mijn favoriete online winkels voor diy recepten

Natural Heroes

Natural Heroes

NHproducten.png    

Alles voor je olie

AvjOlieproducten.png

Holland & Barrett

Dille & kamille Handige hulpmiddelen als maatlepels, trechtertjes, potjes, kaasdoeken en nog veel meer…. Biggreensmile Dr. Bronnerzeep vloeibaar en vast Xenos Voor handige kleine potjes, weckflessen en potten etc. AH.nl en Picnic Voor alle ingrediënten die je gewoon bij de supermarkt kunt kopen.

Essentiële oliën

Ik gebruik 100% pure essentiële oliën van Young Living hiervoor gaat maandelijks een bestelling uit de deur. Je kunt altijd met mij mee bestellen, stuur een berichtje via contact op deze site voor een offerte. Zijn het hele speciale ingrediënten die niet bij één van bovenstaande winkels verkrijgbaar zijn dan zal ik deze linken in het recept. Zodat deze pagina overzichtelijk blijft ;-) Laat me weten wanneer je nog iets mist in dit overzicht, ik kan natuurlijk iets over het hoofd hebben gezien.  

Pin voor later

Mijn favoriete online winkels voor diy ingrediënten