Durf jij je droom na te jagen?

Een leven leiden waar je tot nu toe alleen maar van kon dromen? Jij kunt het. En al binnen een paar weken! Met de Your Guide to Realising Your Dreams Masterclass creëer jij het leven dat je echt wilt en blijft het niet bij een droom!

Je hebt de afgelopen weken al veel meegekregen over succes-rituelen en andere do’s & don’ts om meer positiviteit en overvloed in je leven aan te trekken. Misschien heb je ook al meegedaan met de Vision workshop, en ben je geïnspireerd geraakt door de positieve flow. Ben je al nieuwsgierig geworden naar de volgende stap?

 

Goed nieuws!

Want die volgende stap is hier. Er is zoveel meer dat we je kunnen leren. Te veel en te specialistisch om in een blogje te proppen of in een gratis workshop van een uur. We bieden je daarom de mogelijkheid tot het volgen van een workshop voor gevorderden: de Masterclass ‘Your Guide to Realising Your Dreams’. Alle stappen die nodig zijn om ons leven de richting te geven die we willen, onze doelen te behalen en uiteindelijk overvloed en succes te bereiken, zijn hierin ondergebracht. Samen met ons ga je 12 weken aan de slag om nieuwe, inspirerende routines en technieken aan te leren zodat jouw droom waarlijk onder handbereik komt te liggen. Klinkt dat te mooi om waar te zijn?

Nee, echt niet. En ik spreek uit ervaring!

 

Wonder

Na een ellendige periode waarin ik door een chronische ziekte bijna niks meer kon, me nutteloos en ongelukkig voelde en niet wist wat ik nou met m’n leven moest, had ik behoefte aan een radicale mindshift. Toen ik de technieken, rituelen en routines uit de Masterclass zelf ging toepassen én herhalen, leek het wel alsof er een wonder gebeurde. In plaats van doelloos en verdrietig begon ik me sterk en vrolijk te voelen. Naarmate de routines meer gewoontes werden groeide mijn zelfvertrouwen, kreeg ik meer energie en focus en veranderde tegelijkertijd de wereld om mij heen ook.

 

Oogkleppen

Ben je eraan toe jouw leven te leiden in plaats van dat het leven jou leidt? Durf je eindelijk je droom achterna te gaan?

Mijn leven is lichter! De fysieke klachten zijn er nog, alleen laat ik me er niet meer door beperken. Ook als ik op de bank rust moet houden krijg ik dingen voor elkaar. Ik heb nu een geweldig leven! Nog elke dag leer ik over de wetten van aantrekkingskracht. Soms komen er direct mooie dingen je pad, soms moet je er wat langer op wachten. Belangrijk is dat je met Your Guide to Realising Your Dreams deze mooie dingen en kansen leert zien. Want al die mogelijkheden, helpende handen, inspirerende mensen en business opportunities komen nu al op je pad, alleen herken je ze nog niet als zodanig. We hebben namelijk collectief oogkleppen op!

 

Waardevolle expertise

Een van die mensen die op een dag mijn pad kruisten, is Marjolein. Onze samenwerking is voor ons allebei een verrijking en versterkt onze missie. Misschien komen er bij de technieken die we je leren tijdens de Masterclass dingen boven die niet binnen de workshops zijn op te lossen. Haar expertise als therapeut is dan zeer waardevol: we kunnen je ook dan online of op locatie verder helpen.

 

Essentieel: de oliën

De oliën zijn essentieel gebleken in mijn weg naar een gelukkiger leven. Zowel fysiek, want ze hielpen me met mijn gezondheidsklachten, als spiritueel, want ik hervond de kracht om mijn leven anders in te richten. Toen ik eenmaal had besloten het Dreambuilder Coaching programma te gaan volgen, bleek ik de ideale combinatie in handen te hebben. De kracht van de pure essentiële olie ondersteunt en versterkt de mindshift.

 

Deze Masterclass is ook voor jou bedoeld

Terugkijkend kan ik me bijna niet meer voorstellen hoe ik me voor dit alles voelde. Mijn leven is 180 graden anders: ik voel me gelukkig en ben op weg mijn droom te verwezenlijken. En als het voor mij werkt, waarom dan niet voor jou?

Daarom weet ik dat Your Guide to Realising Your Dreams ook jou zal helpen. Het laat je zien wat jou weerhoudt en wat je nodig hebt om je doelen te behalen en echt gelukkig en succesvol te zijn. Je leert kansen herkennen die tot nu toe langs je heen gingen.

 

Online aan jezelf en je droom werken

Wie weet is het ons in de toekomst gegund om persoonlijk 1 op 1 coaching aan te bieden, maar voorlopig is de Masterclass Your Guide to Realising Your Dreams nog een online coachingsprogramma. Het is een cursus van 12 weken, maar je zelf mag bepalen hoe lang je erover doet. Verder staan wij constant tot je beschikking: we zijn er om je te helpen met alles waar je tegenaan loopt gedurende de cursus.

Weet wel: wij hebben de oplossing niet. Jij hebt de oplossing in jezelf. Wij leren je de technieken om tot die oplossing te komen en de stappen in je leven te zetten die leiden tot meer voorspoed en balans in je leven. En die technieken zijn soms radicaal anders dan wat je tot nu toe wellicht gewend was. Het zou best kunnen dat je je soms een beetje oncomfortabel voelt. Maar alleen dan kom je er achter wat jou al die tijd heeft weerhouden om je droom na te streven en je gelukkig te voelen. Wij weten zeker dat je het kunt!

Ben je eraan toe jouw leven te leiden in plaats van dat het leven jou leidt? Durf je eindelijk je droom achterna te gaan?

 

Schrijf je dan nu in voor de Your Guide to Realising Your Dreams Masterclass. Wil je eerst meer informatie? Hier vind je alles wat je erover wilt weten. En let ook op de speciale introductieprijs!

 

Dromen heb jij ze al waargemaakt? Of blijf je iedere keer hangen in de sleur en drama van het leven!

 

Pin voor later

Ben je eraan toe jouw leven te leiden in plaats van dat het leven jou leidt? Durf je eindelijk je droom achterna te gaan?

 

 

Nog twijfels? Doe thuis mee met onze Vision workshop

[et_bloom_inline optin_id=optin_6]