In 5 stappen naar meer overvloed in je levenNa jaren worstelen met mezelf, mijn gezondheid en met het zoeken, vinden en houden van een baan, was ik zover dat ik het eigenlijk wel wilde opgeven. Niets in mijn leven zat mee, ik kwam alleen maar ellende tegen. De momenten dat het even leek mee te zitten werden vaak binnen de kortste keren alweer de nek omgedraaid. Het leven was in mijn ogen een aaneenschakeling van vechten, overleven en beproevingen. Geluk, overvloed en rust leken mij niet gegund. Totdat ik een aantal stappen leerde en ging toepassen die mijn hele leven op zijn kop hebben gezet. Ik ga er nu een paar met je delen.
Ik begin met goed nieuws: je kunt zelf kiezen welk leven je wilt leiden.
Sommige mensen leven negentig jaar, sommige mensen leven een jaar negentig keer. Je kunt een leven leiden dat gedreven wordt door ontevredenheid, of een leven leven vol overvloed.

 

Wat voor leven ben jij bereid te leven?

Stap 1: Vraag jezelf af of je bereid bent om een leven vol overvloed te leiden.

Er zijn twee huizen, een met elektriciteit en een zonder. De bedrading is beschikbaar voor hen beiden, maar alleen degenen in het verlichte huis hebben bedacht hoe ze het konden aansluiten. Dit was geen kwestie van geluk, maar van de connectie met het elektriciteitsnet.

Op dezelfde manier hebben mensen die succes boeken in het leven geen geluk. Je welzijn en het gevoel dat je voor de volle 100% leeft zijn geen kwestie van toeval. Alles werkt volgens de wetten van het universum. Mensen die continu hun welzijn verbeteren, doen dat op een bepaalde manier. Zij zijn bekend met, en leven volgens de geheimen van de universele wetten.

Iedereen kan overvloed hebben in het leven. Het is niet het universum dat overvloed in ons leven tegenhoudt; wij laten het zelf niet toe!

Stel jezelf eens deze vragen: "Is het oké als het universum de deur voor mij openzet? Vind ik het echt goed als ik een leven ga leiden met meer overvloed? Ben ik bereid om daar iets voor te doen?"

 

Stap 2: Zeg ja!

Wil jij meer overvloed aantrekken in je leven?

 

En? Wat was je eerste reactie op de vragen? Ging jij direct voor een volmondig JA, dan zijn er al direct goede dingen in beweging gezet. Ja echt, door alleen maar volmondig JA te zeggen! Maar dacht je: ‘Wat betekent dat dan? Wat moet ik er voor opgeven?’ of ‘Wat voor nieuwe dingen laat ik dan toe in mijn leven?’, dan ben je aan het aarzelen. Je bent (nog) niet in staat om meer in je leven te ontvangen en te ervaren omdat je er NIET toe bereid bent.

Maar als je zegt: "Ik wil echt in harmonie leven, ik wil echt leven in de overvloed die het universum mij te bieden heeft, dan zal de overvloed in je leven beginnen te groeien.

 

Stap 3: Herken je overtuigingen.

Ergens in jouw geloofssysteem leeft een overtuiging over de hoeveelheid overvloed of rijkdom die jij denkt te mogen hebben. Als je wilt weten wat jouw overtuigingen zijn, kijk dan eens naar je leven. We creëren zelf de levens die we denken te moeten hebben: met een bepaalde mate van liefde, bepaalde hoeveelheid geld en een bepaalde hoeveelheid geluk. Deze overtuigingen zijn meestal niet bewust, maar ze zijn er wel, waardoor ze onze hoeveelheid overvloed beheersen.

Natuurlijk gebeurt het wel eens dat onze overtuigingen worden overstegen door iets bijzonders. Je ontvangt een erfenis, iemand neemt je onverwachts mee uit eten. Verrassend, hoe ons prachtige dingen in het leven kunnen overkomen. Maar tenzij we er ons bewust van kunnen zijn, de ervaring kunnen vasthouden en ons eigen kunnen maken, vinden we vaak weer een manier om er vanaf te komen.

 

Zelfs al win je de loterij

Wil jij meer overvloed aantrekken in je leven?

 

Wist je dat 80% van de loterij winnaars binnen drie jaar weer terug zijn bij hun oorspronkelijke inkomen? Ja, zelfs degenen die hele grote geldprijzen hebben gewonnen. Op de een of andere manier geven ze geld uit, geld weg, kopen dingen die waarde verliezen, totdat hun rijkdom en weldaad als zand tussen hun vingers is weggeglipt en ze weer terug zijn bij 'af'. Om echt de loterij te winnen, moet je een bewustzijn trainen wat overvloed aantrekt, accepteert en stabiliseert.

Er zijn geen overtuigingen in het universum. De overtuigingen bestaan alleen in onze eigen gedachten. Let eens op je overtuigingen en bekijk hoe ze jouw relaties, financiën, vrijheid en flow in het leven bepalen. Laat onbewuste overtuigingen en houdingen aan de oppervlakte komen, zodat je er naar kunt kijken en kunt beslissen of ze nog waar zijn of dat het een oude overtuiging is kan worden vervangen.

 

Stap 4: Giet schoon water in een modderige emmer.

Als je een emmer hebt met modderig water op de bodem, dan hoef je de modder er niet uit te gooien. Je moet er alleen schoon water bij blijven gieten. Wanneer je begint met de activatie van overvloed in je leven, dan begin je te leren welke overtuigingen NEE zeggen. Als voorbeeld: misschien heb je een onbewuste overtuiging dat je het verdient om ziek te zijn, of dat veel geld verdienen je egoïstisch en ongewenst maakt. Het maakt niet uit waar de overtuiging vandaan komt, je hoeft het ook niet te begrijpen. Focus je alleen op je JA! Giet het schone water er gewoon bij en uiteindelijk verdwijnen al je beperkingen.

 

Stap 5: Trillen op de frequentie van overvloed

De laatste stap die ervoor zorgt dat er overvloed in je leven is en blijft, is trillen op dezelfde frequentie. Want de frequentie die je uitzendt komt ook weer naar je terug. Essentieel dus om ons trillingsniveau op de hoogte van de overvloed te behouden. Hoe je dat doet?

Heel simpel!
  1. Wees dankbaar, ook voor kleine dingen.
  2. Begin eens 5 dingen per dag op te schrijven waar je dankbaar voor bent.
  3. Bekijk twee keer per dag een mindmovie.
  4. Mediteer.
  5. Lees boeken, websites, blogs, magazines die positieve artikelen, teksten en dergelijke bevatten.
  6. Luister naar muziek waar je echt vrolijk van wordt of naar geluiden uit de natuur.
  7. Ga naar buiten, lekker wandelen of fietsen en wees je bewust van de aarde waarop je leeft.
  8. Houd de deur eens voor iemand open.
  9. Geef je collega, man, kind of een willekeurige voorbijganger een compliment.
  10. Steek iemand een hart onder de riem of een attente reactie op social media.
Zo kun je er vast zelf ook nog een heleboel verzinnen. Maar om je op weg te helpen hebben we een 30 daagse Random Acts of Kindness Challenge ontworpen, met super leuke kaartjes om weg te geven. Nu heb je geen excuses meer om je vibratie te verhogen ;-)

Gebruik #BBYKindness op social media om je vorderingen te vermelden. Op die manier kunnen we je bijstaan met een hartje of duim. Nodig zoveel mogelijk vrienden uit de kalender te downloaden om samen met jou de wereld een stukje mooier te maken.

 

Op naar een leven vol overvloed!

[et_pb_divider show_divider="off" height="100px" _builder_version="3.10" locked="off" /]