Ik neem het stokje over......even voorstellen

Allereerst, heb je het verhaal van Galina al gelezen? Ik voel me zeer vereerd dat ze haar “baby” aan mij heeft overgedragen. Ik neem het stokje over en hoop dat ik dit blog naar een volgend level kan brengen. Maar voordat ik met mijn hoofd in de wolken ga, stel ik me eerst even voor.

 

Achtergrond

Mijn naam is Mariska en ik blog sinds juni 2016 op het blog hoemaakjedat.com. Na vele omzwervingen en wat fysieke uitdagingen ben ik gaan bloggen over één van mijn passies, namelijk dingen zelf maken. En dan heb ik het niet over knutselen, zagen, boren etc. Maar over het zelf maken van schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten en een heel klein beetje knutselen voor op het balkon ;-)

Al snel leerde ik het blog Laws of life kennen, maar pas toen het Bespoke by you werd maakte ik kennis met Galina. Ze had net haar blog veranderd en een webshop geopend met allemaal producten die ik nodig had voor al mijn experimenten. Het eerste contact was gelegd. Heel eerlijk was ik wel een beetje bezorgd, met zo’n concurrent in de niche waarin ik net begonnen was met bloggen. Alles zag er zo gelikt uit bij haar dat ik wel eens wenste dat ik de tijd had om mijn blog ook om te turnen.

Want vanaf dag één had ik een bepaald concept voor ogen, maar daar moest ik eerst genoeg artikelen voor hebben. Toen ik éénmaal genoeg artikelen had moest ik mijn blog naar https omzetten. En zo kwam er telkens wel iets, tussen mij en het platform wat ik wilde ontwikkelen. Mijn gezondheid gooide ook regelmatig roet in het eten. Zonder dat ik het wist had ik mijn droom op een laag pitje gezet en keek ik er niet meer echt naar om.
Tot dit jaar!

 

Werk aan je dromen

Vorig jaar ben ik naast het blog een eigen business begonnen en toen werd het belangrijk om een missie te bepalen. Wat wil ik bereiken met mijn business? Helaas lukte het me niet goed om mijn blog en mijn business goed te combineren. Het leek wel of ik de hele tijd achter de feiten aanliep terwijl het elkaar juist zou moeten versterken. Ik moest terug naar de tekentafel en vaststellen hoe ik dit kon bewerkstelligen.

 

Toeval bestaat niet

Toen kwam ik weer in contact met Galina en ik kreeg de kans het stokje van haar over te nemen op Bespoke by you. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen want dit past precies in mijn droom. Ik krijg in één klap een super goede basis met een https adres ;-) en kijk er helemaal naar uit om beide blogs samen te voegen. Het zal er zeker anders uit gaan zien en het onderwerp zal iets breder worden dan dat het nu is. Maar meer verklap ik op dit moment niet. Binnenkort wordt al het één en ander duidelijk.

Eén ding mag duidelijk zijn, in het nieuwe format ondersteunen en versterken mijn business en blog elkaar.

 

Als laatste

Ik hoop natuurlijk dat je net zoveel plezier beleeft aan mijn blogs, ervaringen, recepten en nog veel meer.

Al vragen? Wees niet verlegen, stel ze in de reacties!

XoXo

Mariska

 

Portret Mariska januari 2018