FB pixel

Your Guide To Realising Your Dreams

Reinvent your body, mind and business
12 weekse masterclass

Een leven leiden waar je tot nu toe alleen maar van kon dromen?
Jij kunt het. En al binnen een paar weken!

Durf groot te dromen!

Wij nodigen je uit om mee te doen met de Masterclass ‘Your Guide to Realising Your Dreams’, een reis die jouw leven 180 graden zal veranderen en je in staat stelt al jouw doelen en dromen te verwezenlijken.Te mooi om waar te zijn?

Nee hoor.

Wel is deze Masterclass heel anders dan wat je misschien tot nu toe bent tegengekomen. Allereerst: de Guide to Realising Your Dreams komt heel dichtbij. Het schudt je door elkaar, brengt je van de wijs en helpt je kritisch te kijken naar jezelf, je overtuigingen en je hele leven. Misschien maakt het je af en toe zelfs aan het huilen.

Bovendien transformeert het je zodanig dat het zomaar zou kunnen dat je over een paar weken je ‘oude’ zelf nauwelijks meer herkent.

Best heftig allemaal. Vandaar dat we wel zeker willen weten dat jij het aankunt.

Kun jij je identificeren met elk van de volgende 5 stellingen?

 • “Ik weet dat ik meer kan dan wat ik nu doe.”
 • “Ik heb ambities op het gebied van werk/sport/privéleven die ik graag zou verwezenlijken.”
 • “Ik durf groot te dromen en het leven ten volste benutten.”
 • “Ik sta open voor samenwerking met een mentor en gelijkgestemden die mij helpen mijn doelen te behalen.”
 • “Ik sta open voor radicale nieuwe methoden van persoonlijke groei die mij op positieve manieren opschudden.”

Zeg je ‘ja’ tegen de stellingen? Dan zul je met succes de Masterclass volgen als je de opdrachten uitvoert en de essentiële oliën gebruikt.

Ben je niet bereid er energie in te steken en sta je niet open voor het gebruik van de essentiële oliën, dan adviseren we je om je niet aan te melden voor deze drie maanden durende Masterclass. Dan is het namelijk, hoe jammer dat ook is, niet voor jou bedoeld.

Of ben je nog in discussie met het stemmetje in je hoofd? Die, terwijl jij dit eigenlijk heel graag wilt, tegensputtert en zegt: ‘daar heb ik helemaal geen geld voor!’? Het is heel simpel. Heb je bijvoorbeeld onvoorziene kosten voor reparaties aan essentiële zaken in en rondom het huis, dan vind je altijd wel een manier om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Zo werkt het ook met dit: als het belangrijk genoeg is en je wilt het heel graag, dan komt er echt een oplossing op je pad.

En roept jouw stemmetje: ‘daar heb je geen tijd voor!’, dan is dat heel makkelijk te weerleggen. Let op: een week telt 168 uur. Stel, je werkt 40 uur per week, slaapt 8 uur per dag, hebt 6 uur per dag nodig om alle andere dingen te doen (boodschappen, hobby, kids wegbrengen, klusjes, huishouden en ontspannen). Dan heb je nog ongeveer 30 uur per week over! Daarvan heb je, voor deze Masterclass, 1 uur per week nodig om een video te bekijken en opdrachten te maken.

That’s it! Hoe makkelijk is dat!

Ben je er nog?

Dan ga ik je nu vertellen wat de Masterclass Your Guide to Realising Your Dreams voor jouw leven gaat betekenen.

Your Guide to Realising Your Dreams is een online coachingsprogramma met 12 specialistische workshops. Je kiest zelf hoe lang je erover doet. We vertellen je stap voor stap hoe je jouw droom ontdekt, of de droom jou waardig is en hoe je de juiste ervaringen, mensen en omstandigheden kunt aantrekken die jou helpen jouw dromen te realiseren. Je leert omgaan met essentiële oliën en hoe je deze kunt inzetten. Daarnaast word je ingewijd in twee technieken, namelijk Aroma Freedom Techniek (AFT) en Aroma Yoga die ervoor zorgen dat je je doelen sneller verwezenlijkt dan bij welk ander programma dan ook.

Your Guide to Realising Your Dream brengt facetten samen uit allerlei werkvelden: neurowetenschap, de wet van aantrekkingskracht, psychologie en kwantumfysica, om jou te helpen een doorbraak te bewerkstelligen in welk gebied van je leven je ook wilt.

Je ziet, we denken groot in deze Masterclass! Wanneer je met ons meedoet, mag je het volgende verwachten:

  • Naast verbeteringen in het uitoefenen van je werk, ook een enorme groei, resulterend in salarisverhoging, promotie, uitbreiding en onverwachte carrière switches;
  • Een beter uitzicht op financieel comfort, maar ook een andere mindset waardoor je in staat bent lucratieve kansen aan te grijpen, met mensen en omstandigheden die je daarbij op weg helpen;
  • Meer vrije tijd, én de emotionele, financiële en mentale vrijheid om doelbewust te leven, op jouw eigen voorwaarden, met mensen, ervaringen en plekken die jou gelukkig maken;
  • Sterkere verbondenheid met je dierbaren, en het vermogen iedereen om jou heen (familie, vrienden, collega’s, huidige en toekomstige geliefden) te inspireren en positief te beïnvloeden;
  • Meer energie en focus, maar ook een intense en structurele, positieve verandering in de manier waarop je je lichaam voedt, geneest en versterkt. Niet raar opkijken als mensen tegen je gaan zeggen dat je er 10 jaar jonger uitziet!

Hoe weet ik dat Your Guide to Realising Your Dreams ook voor jou een doorbraak zal betekenen?

Eerlijk en simpel: uit mijn eigen ervaring.

Het begon een tijdje terug, in een periode waarin ik, o.a. door een chronische ziekte, behoefte had aan een radicale mindshift. Ik kon bijna niks meer, voelde me nutteloos en ongelukkig en wist niet wat ik nou eigenlijk voor de rest van mijn leven moest gaan doen. De eerste stap die ik zette was het gebruik van essentiële olie. In eerste instantie diende dat vooral een fysiek doel: ik ging me er letterlijk beter door voelen. Maar ze hielpen me ook spiritueel: ik hervond de energie en de kracht om mijn leven anders te gaan bekijken en inrichten. Toen eenmaal het Dreambuilder Coaching programma op mijn pad kwam, bleken mindfulness en essentiële oliën een ideale combinatie te vormen. De mindshift naar een nieuwe mindset werd met essentiële olie nóg krachtiger.

Terugkijkend kan ik me bijna niet meer voorstellen hoe ik me toen voelde. Mijn leven is 180 graden anders: ik heb weer energie, ben op weg mijn droom te verwezenlijken en ik voel me weer gelukkig. Dat gun ik jou ook! En als het voor mij werkt, dan waarom niet voor jou?

En laten we een stap verder dromen. Want waarom zou ons niet lukken wat de ‘groten der aarde’ wel lukt? Mensen als Elon Musk, Oprah Winfrey of Bill Gates, maar ook ontelbare minder bekende ‘supermensen’, die hun ambities net zo snel waarmaken als dat ze ze bedenken.

Wat maakt hen zo anders dan wij?

Zijn het:

 • Hun overtuigingen?
 • Hun dagelijkse rituelen?
 • Hun wijsheid?
 • Hun gewoontes?
 • Hun discipline en wilskracht
 • Hun talenten?
 • Of kregen ze het gewoon in hun schoot geworpen van het universum?

Het antwoord, zoals ik heb geleerd in het Dreambuilder Coaching programma, is: al het hierboven genoemde, samengevoegd in een formule. En die formule leer je in de ‘Your Guide to Realising Your Dreams’ Masterclass, ondersteund door de kracht van pure essentiële oliën.

En ik kan het weten

Toen ik de formule zelf ging toepassen op mijn leven, was het alsof er pure magie gebeurde. Ik lag eerst als een zielig hoopje op de bank, en nu heb ik, met behulp van de formule, een florerend bedrijf, voel ik me gezond ondanks een ziek lichaam, heb ik weer energie en voelt het alsof alles in mijn leven op z’n plek valt. Ik leid het leven wat ik wil leiden, in een positieve flow die me naast geestelijke vervulling ook flinke financiële armslag geeft.

Door de formule kwam ik erachter wat mij al die tijd heeft weerhouden om succesvol en gelukkig te zijn. Mijn werkelijkheid is ten goede veranderd. Ik weet zeker dat dit jou ook gaat gebeuren!

Ik leerde kleine, maar wezenlijke veranderingen aan te brengen in mijn dagelijks leven. Ik veranderde mijn gewoonten, werd me bewust van mijn innerlijke stem. Ik probeerde nieuwe technieken uit die mij uitdaagden en in de war maakten. Binnen een paar dagen boekte ik al resultaten, en deze werden geïntensiveerd in de weken erna.

Mijn zelfvertrouwen groeide met de dag. Ik had meer focus en meer energie. Ervoer meer dankbaarheid, positiviteit en kracht. En tegelijkertijd veranderde de wereld om mij heen eveneens.

Ik kreeg de moed om dit bedrijf te beginnen en het met jullie te delen, zodat jullie ook je voordeel ermee kunnen doen.

Hoe ziet de Your Guide to Realising Your Dreams Masterclass eruit?

 • 12 video workshop modules, downloadable PDF e-book en werkboek tijdens de les
 • Wekelijkse PDF’jes over het gebruik van en recepten met essentiële olie
 • Live Q&A sessies
 • Dagelijkse rituelen voor succes
 • Community / forum

Gewetensvraag: wat heb je er voor over om elke dag glimlachend wakker te worden, in het besef dat je in harmonie bent met je passie, je doelen en je dromen? Het kost sommige mensen jaren en een hoop geld aan boeken, programma’s, seminars en coaching om stukje bij beetje zo’n leven bij elkaar te sprokkelen.

Maar als ik je nou zeg dat er een gemakkelijkere manier is? Een shortcut naar jouw uiteindelijke doel en droom?

Met de Your Guide to Realising Your Dream Masterclass kies je voor het beste programma wat er is op het gebied van persoonlijke groei en coaching, voor een eerlijke prijs.

Meld je vandaag nog aan!

Masterclass

zonder oliën kit*
765
 • 12 weeks online coaching programma
 • 3 AFT sessies
 • 3 Aroma Yoga sessies
 • Lifetime basis lidmaatschap Dropsome oil university
 • 6 x live groepscoaching
 • Exclusief
 • 12 essentiële oliën in een starterkit*
 • * Je dient wel in bezit te zijn van 12 vergelijkbare oliën om dit programma met succes te kunnen afronden!
 • Betalen in termijnen of een betaalplan op maat is bespreekbaar. Neem contact op via het contactformulier.

Wordt de dirigent van jouw leven, meld je vandaag nog aan!

De deuren openen weer in najaar 2019!

 

De 12 modules

Module 1: Hoe trek je positieve gebeurtenissen, omstandigheden en ervaringen aan?
Je leert het belang van o.a. je happy place, succes rituelen en je dankbaarheidsdagboek. Waarom lijkt bij de één alles zo soepel te gaan en is het bij de ander één grote struggle?

Module 2: Besluit groot te dromen en stel je doel
Wat doen succesvolle mensen anders dan wij? Wat wil jij absoluut niet en wat is je allerliefste wens? Je leert je doel te stellen en daarmee je droom ontdekken.

Module 3: Is deze droom jou waardig?
Je droom wordt gecheckt. Is ‘ie groot genoeg? Is het wel echt jouw droom of is het wat anderen van jou verwachten?

Module 4: Maak je eigen Droombord of video
Je leert de juiste affirmaties te bepalen en hoe die werkelijk invloed gaan hebben.

Module 5: Herken je beperkende gedachten en denkpatronen
Je leert je bewust te worden van de gifgroene stemmetjes in je hoofd en hoe je die moet aanpakken, o.a. met behulp van AFT.

Module 6: Je verdient het wel!
Je bent je er niet bewust van, maar we saboteren ons eigen succes. Je leert o.a. ervaringen uit het verleden anders te bekijken en daarmee weer wat obstakels op weg naar je doel weg te nemen.

Module 7: Er zijn geen problemen, alleen nog uitdagingen
We geven je de tools waarmee je lastige situaties niet langer als probleem ervaart maar als een uitdaging. Wat is het oerei en wat doen we daar? Je leert je angst te omarmen.

Module 8: Stap buiten je comfort zone
Falen is niet erg, falen is feedback waar je je voordeel mee kunt doen! Hoe ga je om met mensen die jou belemmeren in je groei?

Module 9: Wat is de wet van aantrekkingskracht en circulatie?
De wetten worden uitgelegd en je leert hoe je die kunt gebruiken. Je leert een shortcut te maken om je onderbewustzijn te heractiveren.

Module 10: Bewust denken & spreken.
Voor een goede werking van je affirmaties en succes rituelen, leer je je bewust te worden van wat je allemaal denkt en zegt.

Module 11: Je innerlijke hulp
Leer te luisteren naar je innerlijke stem, je intuïtie, je buikgevoel. Hoe vind je de kracht om hulp te vragen?

Module 12: Omring je met mensen die in je geloven
Korte herhaling van de stof uit voorgaande modules. Heb je een nieuw doel om na te streven? Dan kun je gewoon opnieuw beginnen! Houd contact met je medestudenten voor support en inspiratie.

Naast deze modules omvat de Masterclass ook nog dit:

Bonus 1: Young Living kit

met 12 verschillende essentiële oliën, diffuser en diffuser recepten. Elke olie ondersteunt een bepaalde stap in het verwerkelijken van je dromen.

T.w.v. €200

Bonus 2: 3 Aroma Yoga sessies

Tijdens Aroma Yoga lessen wordt tijdens de yogahoudingen essentiële olie gebruikt om je chakra’s in balans te brengen. 100% pure essentiële olie helpt je om rust in je lichaam en geest te bereiken, en geeft verdieping tijdens bijvoorbeeld je meditatie. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak. 

T.w.v. €250

Bonus 3: 3 AFT sessies

De Aroma Freedom Techniek is ontwikkeld door de psycholoog Benjamin Perkus. Zijn jarenlange ervaring en beproefde technieken combineerde hij met de krachtige werking van essentiële oliën. Geur gaat direct naar ons limbisch systeem, het systeem in onze hersenen dat onder andere onze gevoelens en herinneringen aanstuurt. AFT gebruikt de kracht van geur om negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen los te laten, en een positieve levenshouding aan te leren. Wanneer we niet langer vastzitten in negatieve denkrichtingen, zijn we vrij om het leven te creëren waar we naar verlangen.

T.w.v. €175

Bonus 4: Lifetime Dropsome oil University Basic lidmaatschap

Drop some Oil University is een kennisbank met leuke en vooral waardevolle informatie over het gebruik van essentiële olie, als ook een community waar je ervaringen en tips kunt uitwisselen. 

T.w.v. onbetaalbaar

Bonus 5: groepscoaching

6 x live groepscoaching waar Mariska antwoord geeft op al je vragen of veel voorkomende vragen in het forum.

T.w.v. onbetaalbaar

Masterclass

zonder oliën kit*
765
 • 12 weeks online coaching programma
 • 3 AFT sessies
 • 3 Aroma Yoga sessies
 • Lifetime basis lidmaatschap Dropsome oil university
 • 6 x live groepscoaching
 • Exclusief
 • 12 essentiële oliën in een starterkit*
 • * Je dient wel in bezit te zijn van 12 vergelijkbare oliën om dit programma met succes te kunnen afronden!
 • Betalen in termijnen of een betaalplan op maat is bespreekbaar. Neem contact op via het contactformulier.

Wordt de dirigent van jouw leven, meld je vandaag nog aan!

De deuren openen weer najaar 2019!