Workshop scrub maken

‘Onlangs de workshop Scrub maken gedaan met een groepje dames. Je krijgt uitleg over allerlei ingrediënten en advies over wat geschikt is voor jouw huid, om uiteindelijk naar huis te gaan met een heerlijke persoonlijke scrub!’ – Cecile

Niets voelt fijner dan een huid die ontdaan is van alle dode huidcellen en straalt als nooit tevoren, nietwaar? Je kunt natuurlijk een dure scrub kopen in de winkel, maar waarom zou je hem niet zelf maken?

De een houdt van een ruwe scrub, de ander weer van een milde. De een vindt de frisse geur van grapefruit heerlijk, terwijl de ander geniet van de intense geur van jasmijn. Iedereen heeft zo haar eigen voorkeur. Bij de workshop Scrub maken gaat elke deelneemster een scrub maken die precies past bij haar wensen.

Tijdens de workshop gaat het vooral om gezelligheid en creativiteit op een laagdrempelige manier. Vanzelfsprekend wordt er gezorgd voor iets lekkers tussendoor.

Workshop scrub maken

De workshop bestaat uit twee delen. Tijdens het eerste deel gaat iedereen ontdekken wat zij een fijne geur vindt (of juist niet), maar ook welke structuur een scrub moet hebben en welke olie het beste past bij de behoefte van de huid. Tijdens het tweede deel gaan we al die opgedane kennis gebruiken om een heerlijke scrub te maken. Iedereen maakt een scrub op basis van haar eigen voorkeuren en wensen. Na afloop gaat iedereen naar huis met een natuurlijk en uniek product. Een limited edition door jou en voor jou.

Workshop scrub maken - Bespoke By You

Locatie

De workshops worden gegeven in het gezellige Margraten. Slechts tien minuutjes van Maastricht en met voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Kosten en aanvullende informatie

Kosten: € 27,50 p.p.

Aantal deelnemers: 8-10 (in overleg ook grotere of kleinere groepen mogelijk)

Duur: ± 2 uur

Inclusief: alle benodigde materialen en een versnapering tussendoor.

Betaling: het totaalbedrag dient uiterlijk 5 werkdagen voordat de workshop plaatsvindt op de rekening van Bespoke By You zijn bijgeschreven onder vermelding van de betreffende factuur.

Annulering: het is mogelijk een workshop te annuleren wanneer dit uiterlijk 5 werkdagen voor de datum waarop de workshop zou worden gevolgd schriftelijk wordt aangegeven. Wanneer er binnen minder dan vijf werkdagen voor het moment van de workshop wordt geannuleerd, is Bespoke By You genoodzaakt 50% van de overeengekomen prijs voor de workshop in rekening te brengen. Dat komt omdat er kosten worden gemaakt ter voorbereiding van de workshop.

English

This workshop is available in English!

Contact

Wil je graag een workshop Scrub maken boeken? Neem dan contact op via het contactformulier. Ook wanneer je graag meer informatie wilt of vragen hebt kun je altijd contact opnemen.