Workshop Parfum maken

Geuren bepalen meer in ons leven dan we beseffen. Een heerlijk geurtje kan je meer zelfvertrouwen geven of een outfit precies af maken. Dus waarom niet een parfum maken die uniek is en al jouw favoriete geuren combineert?

Tijdens de workshop Parfum maken duiken jullie samen in de wereld van geuren. Je ontdekt wat je een fijne geur vindt, maar ook waar je het liefst met een boog omheen loopt. Je leert over top-, midden- en basisnoten en hoe je ze samenvoegt tot een jouw eigen limited edition parfum.

We gaan aan de slag met de heerlijke en veelzijdige geuren die moeder natuur ons biedt, etherische oliën. Na de workshop ga je naar huis met een 10 ml roll-on flesje natuurlijk parfum.

Tijdens de workshop gaat het vooral om gezelligheid en creativiteit op een laagdrempelige manier. Vanzelfsprekend wordt er gezorgd voor iets lekkers tussendoor.

Workshop parfum maken - Bespoke By You

Locatie

De workshop wordt bij jou thuis of op locatie gegeven, het is maar net wat jij handiger vindt. Als de workshop bij jou thuis wordt gegeven, dan hoeft er geen locatie gehuurd te worden en zijn de kosten voor de workshop dus lager.

De workshops op locatie worden binnen een straal van 10 km rond Maastricht gegeven en er gelden geen reiskosten. Workshops kunnen worden geboekt vanaf 8 personen en tot maximaal 10 personen. Ben je met een grotere (of kleinere) groep, neem dan even contact op zodat we kunnen overleggen over de mogelijkheden.

Workshop parfum maken - Bespoke By You

Kosten en aanvullende informatie

Kosten: € 25 p.p. voor een workshop thuis / € 29,50 p.p. voor een workshop op locatie (Margraten)

Aantal deelnemers: 8-10 (in overleg ook grotere of kleinere groepen mogelijk)

Duur: ± 2 uur

Inclusief: alle benodigde materialen en een versnapering tussendoor.

Betaling: het totaalbedrag dient uiterlijk 5 werkdagen voordat de workshop plaatsvindt op de rekening van Bespoke By You zijn bijgeschreven onder vermelding van de betreffende factuur.

Annulering: het is mogelijk een workshop te annuleren wanneer dit uiterlijk 5 werkdagen voor de datum waarop de workshop zou worden gevolgd schriftelijk wordt aangegeven. Wanneer er binnen minder dan vijf werkdagen voor het moment van de workshop wordt geannuleerd, is Bespoke By You genoodzaakt 50% van de overeengekomen prijs voor de workshop in rekening te brengen. Dat komt omdat er kosten worden gemaakt ter voorbereiding van de workshop.

English

All workshops are available in English!

Contact

Wil je graag een workshop Parfum maken boeken? Neem dan contact op via het contactformulier. Ook wanneer je graag meer informatie wilt of vragen hebt kun je altijd contact opnemen.