Workshop Parfum maken

Geuren bepalen meer in ons leven dan we beseffen. Een heerlijk geurtje kan je meer zelfvertrouwen geven of een outfit precies af maken. Dus waarom niet een parfum maken die uniek is en al jouw favoriete geuren combineert?

Tijdens de workshop Parfum maken duiken jullie samen in de wereld van geuren. Je ontdekt wat je een fijne geur vindt, maar ook waar je het liefst met een boog omheen loopt. Je leert over top-, midden- en basisnoten en hoe je ze samenvoegt tot een jouw eigen limited edition parfum.

We gaan aan de slag met de heerlijke en veelzijdige geuren die moeder natuur ons biedt, etherische oliën. Na de workshop ga je naar huis met een 10 ml roll-on flesje natuurlijk parfum.

Tijdens de workshop gaat het vooral om gezelligheid en creativiteit op een laagdrempelige manier. Vanzelfsprekend wordt er gezorgd voor iets lekkers tussendoor.

Workshop parfum maken - Bespoke By You

Locatie

De workshops worden gegeven in het gezellige Margraten. Slechts tien minuutjes van Maastricht en met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Workshop parfum maken - Bespoke By You

Kosten en aanvullende informatie

Kosten: € 27,50 p.p.

Aantal deelnemers: 8-10 (in overleg ook grotere of kleinere groepen mogelijk)

Duur: ± 2 uur

Inclusief: alle benodigde materialen en een versnapering tussendoor.

Betaling: het totaalbedrag dient uiterlijk 5 werkdagen voordat de workshop plaatsvindt op de rekening van Bespoke By You zijn bijgeschreven onder vermelding van de betreffende factuur.

Annulering: het is mogelijk een workshop te annuleren wanneer dit uiterlijk 5 werkdagen voor de datum waarop de workshop zou worden gevolgd schriftelijk wordt aangegeven. Wanneer er binnen minder dan vijf werkdagen voor het moment van de workshop wordt geannuleerd, is Bespoke By You genoodzaakt 50% van de overeengekomen prijs voor de workshop in rekening te brengen. Dat komt omdat er kosten worden gemaakt ter voorbereiding van de workshop.

English

All workshops are available in English!

Contact

Wil je graag een workshop Parfum maken boeken? Neem dan contact op via het contactformulier. Ook wanneer je graag meer informatie wilt of vragen hebt kun je altijd contact opnemen.