Workshops

Vriendinnenweekend? Vrijgezellenfeestje? Teamuitje? Of gewoon eens zin om een middagje creatief met beauty te zijn? Volg dan eens een workshop bij Bespoke By You!

In een paar uur leer je hoe je een scrub, parfum of bruisballen maakt met natuurlijke ingrediënten, volledig afgestemd op jouw behoeften en wensen. Het product dat je maakt neem je mee naar huis zodat je er nog keer op keer van kan genieten. Het is absoluut geen vereiste dat je ervaring hebt met het maken van beauty producten; we gaan er samen stap voor stap doorheen.

Tijdens de workshop gaat het vooral om gezelligheid en creativiteit op een laagdrempelige manier. Vanzelfsprekend wordt er gezorgd voor iets lekkers tussendoor.

Workshop scrub maken - Bespoke By You

Locatie

De workshops worden bij jou thuis of op locatie gegeven, het is maar net wat jij handiger vindt. Als de workshop bij jou thuis wordt gegeven, dan hoeft er geen locatie gehuurd te worden en zijn de kosten voor de workshop dus lager.

De workshops op locatie worden binnen een straal van 10 km rond Maastricht gegeven en er gelden geen reiskosten. Workshops kunnen worden geboekt vanaf 8 personen en tot maximaal 10 personen. Heb je een grotere (of kleinere) groep, neem dan even contact op zodat we kunnen overleggen over de mogelijkheden.

Aanbod

Momenteel is het mogelijk de volgende workshops te boeken:

English

All workshops are available in English!

Boeken

Wil je graag een workshop boeken? Neem dan contact op via het contactformulier. Ook wanneer je graag meer informatie wilt of vragen hebt kun je altijd contact opnemen.