FB pixel

Select Page

Toxin vrij leven

Stap voor stap overstappen op een toxin vrij leven is soms niet makkelijk. Hier lees je artikelen over DIY lifestyle, feiten en weetjes en hoe je groen doet.

Help me, neem me alsjeblieft serieus!

Ineens was ik dus nog maar een zielig hoopje mens die bij het minste of geringste buiten adem en doodmoe was. Voor mezelf zorgen was een immense taak geworden, maar ik moest wel want ik was overdag alleen thuis. Ook hield ik allerlei klachten die niet minder leken te...

Hoe houd je rozen zo lang mogelijk goed?

Rozen zijn kostbare bloemen; krijgen we een boeketje dan willen we er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten! Bij mij hield echter geen enkele bos bloemen het lang uit: na een paar dagen kon ik ze vaak al vaarwel zeggen. Natuurlijk klaagde ik daar wel eens over,...

Wil je mij het hemd van mijn lijf vragen, dat kan!

Alle gekheid op een stokje. Natuurlijk vertel ik je niet alles, want mijn pin blijft echt geheim. Maar ik wil je wel alles vertellen of dat je me alles kunt vragen over natuurlijk leven. Denk dan aan:
* Hoe stap je nou over op meer natuurlijke producten en/of lifestyle
* Wat zijn nou essentiële oliën en waar kan ik ze allemaal voor gebruiken
* Waarom zou ik voor natuurlijke make-up kiezen, wat zijn de voor- en/of nadelen
* Wil je meer weten over hoe ik geld verdien met mijn natuurlijke lifestyle
* Of misschien wil je samen met me kletsen over ons hart en hoe we die het beste natuurlijke kunnen ondersteunen

Zo ja? Boek dan vandaag nog een GRATIS online sessie van 30 minuten met mij in. Selecteer hieronder de sessie van je keuze, de datum en tijd. Dan zie ik je hoop ik spoedig!

Verdien geld met groen leven