Over Bespoke By You

Bespoke staat voor een product dat volledig is aangepast aan de behoefte van de klant, custom made dus. Wij zijn de one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt om beauty-, lifestyle- en zelfs schoonmaakproducten zelf te maken. Jij kiest de ingrediënten, wij leveren ze en jij maakt vervolgens je eigen, unieke creaties. Bespoke By You dus!

Vraag je je af waarom je zelf je producten zou moeten maken? Lees dan eens de 6 redenen om zelf producten te maken en voor je het weet wil je niet anders meer.

Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met de missie om creativiteit te combineren met natuurlijke keuzes. Why not make it yourself? Je hoeft daarbij geen do it yourself queen te zijn, iedereen kan makkelijk een heerlijke scrub of een voedende lippenbalsem maken en wij helpen je graag daarmee op weg!

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Probeer dan eens een DIY kit uit. Je kiest zelf de ingrediënten en vervolgens krijg je van ons alles, inclusief recept, om het product te maken. Een limited edition gemaakt door jou, mogelijk gemaakt door Bespoke By You.

Ben je op zoek naar inspiratie? Check dan vooral het Bespoke By You Blog, vol met recepten en ideeën, soms zelfs voorzien van een filmpje, en interessante artikelen over ingrediënten, do’s en dont’s en veel meer!

Weet je wat je wilt maken, maar heb je nog vragen of wil je graag advies? Wij staan voor je klaar om je te helpen. Vul gewoon eventjes het contactformulier in en voor je het weet kletsen we via mail gezellig over alles wat je wilt weten! Heb je suggesties of mis je iets in het assortiment? Aarzel niet en vertel het ons!

Over Galina

Hi 🙂 Mijn naam is Galina en ik ben de oprichtster van Bespoke By You. Laten we even kennismaken.

Het begon ooit allemaal heel onschuldig met een haarmaskertje. Een collega had permanent een good hair day. Zelf was ik toen nog niet bezig met natuurlijke verzorgingsproducten, dus ik kon me niet anders voorstellen dan dat ze een of ander topproduct uit de hogere segmenten gebruikte. Ik studeerde op dat moment en had net voldoende budget voor het drogistenhuismerk. Op een dag vroeg ik haar wat ze nou precies gebruikte en of het een vermogen kostte. Ze keek me verbaasd aan en zei toen het magische woord: kokosolie.

Ik nam het in gebruik en mijn haar was al snel zijdezacht en braaf. En wat bleek later? Met diezelfde kokosolie kon je de meest hardnekkige, waterproof make-up verwijderen op een zachte manier én je huid tegelijkertijd verzorgen! De wereld moest dit weten en dus startte ik een blog.

Elke zondag stond ik in de keuken te rommelen, op zoek naar het volgende zelfgemaakte pareltje. Toen ik eenmaal de wondere wereld van etherische oliën ontdekte was het einde echt zoek. Van gezichtsmaskers tot voetenbadjes en van kaarsen tot zeep; ik kwam erachter dat je het allemaal zelf kunt maken van de meest pure en krachtige ingrediënten.

Mijn acne verdween, mijn kapper vroeg naar het geheim achter mijn volle bos haar, na het schoonmaken voelden mijn handen niet meer als schuurpapier, mijn huis rook naar de heerlijke geurkaarsen die ik zelf maakte, manlief kreeg zijn eigen custom scheerzeep en zelfs de huidproblemen van mijn hond verdwenen.

Wat begon met een terloopse vraag eindigde in een passie. Ik schreef er destijds veel over op mijn oude blog, kreeg steeds meer bezoekers en besefte dat ik niet de enige was die het DIY pad aan het bewandelen was. Na lang wikken en wegen hakte ik de knoop door, besloot ik mijn carrière even te laten voor wat het was en Bespoke By You op te starten. Tegenwoordig moet ik mezelf verplichten om even te stoppen met werken en sta ik ‘s ochtends te trappelen van enthousiasme, want ik mag weer!