FB pixel

Selecteer pagina

DIY MAKE-UP

Na 42 jaar aan de make-up?

Omdat ik wel moet ;-)! Hahaha je zult nu vast wel denken: hoezo moeten? Nou, heel simpel eigenlijk. Wanneer je een dagje ouder wordt en net als ik veel lacht, krijg je in ieder geval lachrimpels. Daarnaast krijg je allerlei andere kleine dingetjes die je af en toe...

Minerale make-up: zelf oogschaduw maken

Als je make-up koopt op basis van de mooie verpakking, dan is dit artikel niet voor jou. We gaan vandaag namelijk zelf oogschaduw maken, maar de aandacht gaat uit naar de inhoud. De verpakking is heel simpel en sober. Ik zeg het maar gewoon alvast eerlijk vooraf, dan...

Minerale make-up: zelf highlighter maken

Sinds ik de foto's voor dit artikel heb moeten maken heb ik een dieper respect ontwikkeld voor beautybloggers. Wat is het ongelooflijk lastig om cosmetica goed op de foto te krijgen! Ik kan best aardige foto's schieten, maar dit lukte toch niet zo heel goed als ik...

3 DIY make-up remover recepten

Mijn liefde voor natuurlijk en DIY ontstond door een simpel haarmasker, dat je hier terug kan vinden. Het ultieme WOOOOWW-hoe-kan-het-dat-niet-iedereen-dit-doet-moment kwam pas toen ik een keer mijn make-up verwijderde met kokosolie. Ik gebruikte destijds een...

DIY Debunked: eyeliner van houtskool

O Pinterest, wat houd ik van jou. Je inspireert me, je vermaakt me, je motiveert me. Maar soms, heel soms, jok je ook een beetje. Zoals die keer toen je me wijsmaakte dat ik heel makkelijk zelf eyeliner kon maken van geactiveerde houtskool. Misschien kwam het door...

Wat zijn Savvy Minerals?

Ga jij liever voor kant en klare natuurlijke make-up kies dan voor Savvy Minerals. Een natuurlijke make-up waar alleen de noodzakelijke ingrediënten inzitten. Geen opvulsels, talk, bismuth, parabenen, nano deeltjes en andere narigheid. Helemaal puur natuur en daarmee lief voor je huid.

Lees de brochure door en boek een workshop Savvy Minerals om ermee te experimenteren. Hoe voelt het op je huid, welke foundation past bij jou en nog veel meer antwoorden op Savvy vragen, mocht je die nog hebben.