Laat de natuur je ondersteunen

Wist je dat de natuur meestal een antwoord heeft? Zo groeit er in de buurt van brandnetels vaak weegbree omdat de blaadjes gebruikt kunnen worden wanneer je jeuk hebt van de brandnetels.

Zo kun je in de natuur ook hulp vinden voor reacties op pollen, huisdieren en insectenbeten. En eigenlijk elk ander huis, tuin en keukenkwaaltje. Gelukkig hoeven we tegenwoordig niet meer met mandje en schaar erop uit. Maar kunnen we gebruik maken van etherische oliën. Op deze manier haal je op een makkelijke manier de natuur in huis en kun je snel en doeltreffend je gezondheid ondersteunen.

Het pollentrio

Met het krachtige trio van citroen, lavendel en pepermunt etherische oliën in een roller, lach jij voortaan om de pollen in de lucht. Ga jij met een gerust hart op bezoek bij die ene vriend/vriendin met huisdieren en krijgt een insectenbeet jouw er niet meer onder.

Maar de kracht van deze oliën gaat zelfs nog verder. Lees hieronder nog meer voordelen van deze oliën.

 

Gids met 20 DIY recepten

Besluit jij om je gezondheid te ondersteunen met één van de aangeboden pakketten, dan krijg je er van mij nog een digitale gids met 20 DIY recepten bij. Zodat je van alle voordelen van deze oliën optimaal gebruik kunt maken!

Een greep uit de recepten

Met dit DIY serum ga je de strijd aan tegen acne op een milde, natuurlijke wijze!

Recept pollenroller

Als eerste recept in de gids vind je de pollenroller. Gemaakt met lavendel-, citroen- en pepermuntolie in nog geen 5 minuten. Altijd bij de hand door zijn handige formaat.

Met de drie flesjes kun je de roller – als je het nergens anders voor gebruikt – zeker 8 keer hervullen. Dat zijn een aantal jaren natuurlijke ondersteuning!

Recept tandpoeder

Voortaan een frisse mond en schone tanden.

Zelf tandpoeder maken is een fluitje van een cent met dit handige recept. Je bespaart er een boel verpakkingsmateriaal en kosten mee!
Zelf wc-blokjes maken met baking soda, citroenzuur en etherische olie is goedkoop, scheelt veel afval en is helemaal natuurlijk!

Recept wc blokjes

Een schoon en fris ruikend toilet in een handomdraai.

Ga aan de slag met

Pollentrio pakket
€ 35*
10 ml rollerflesje
5 ml citroen
5 ml lavendel
5 ml pepermunt
20 DIY receptengids
Toegang FB The droplets groepBetalen via bank is ook mogelijk via Tikkie, stuur via Facebook chat een bericht naar Bespoke by you

Diffuser pakket
€ 95*
10 ml rollerflesje
5 ml citroen
5 ml lavendel
5 ml pepermunt
5 ml citrus fresh
Dewdrop diffuser
20 DIY receptengids
Toegang FB The droplets groepBetalen via bank is ook mogelijk via Tikkie, stuur via Facebook chat een bericht naar Bespoke by you

Premium starter pakket
€ 172*

Beste deal

2 x 10 ml rollerflesje**
Lavendel 5 ml,Pepermunt 5 ml, Citroen 5ml, Sinaasappel 5 ml, Frankincense 5 ml, Di-Gize 5ml, Thieves® 5ml, Purification, 5ml, R.C.™ 5ml, Copaiba – 5ml, PanAway, 5ml, Stress Away™ 5 ml, AromaGlide™ Rolleraccessoire
2 x 60 ml NingXia Red (antioxidantendrank)
Dewdrop diffuser
20 DIY receptengids
Toegang tot twee exclusieve FB groepen

* Exclusief verzendkosten
** Wordt nagezonden

Dit pakket koop je rechtstreeks bij de leverancier. Klik op koop nu en maak een account aan. Selecteer lid en doorgaan…

Koop nu