Listen to your heart and follow your audience

Dat is wat bij me opkwam toen ik deze show notes ging schrijven. In mijn allereerste podcast deel ik met jou, waarom ik besloot deze overstap te maken.

In het kort

  • Luisteren naar mijn publiek en intuïtie
  • Niet wachten tot ik snap wat ik doe, maar gewoon het diepe inspringen
  • Buiten mijn comfortzone stappen

Wie, wat, waar

 

Bedankt voor het luisteren

Ik wil je bedanken voor het luisteren! Vond je het interessant, leerzaam, handig en wil je vaker meeluisteren? Meld je dan hieronder aan, dan krijg je een korte mail wanneer er weer een podcast wordt gepubliceerd. Of volg mij op Souncloud.com en mis geen enkele episode meer.

Heb je een vraag die je graag in een volgende podcast beantwoord wilt hebben, stuur me dan een berichtje via de contactpagina of een DM op Instagram. Ik beantwoord met alle liefde vragen over hoe je meer harmonie kunt creëeren in je body, mind en/of business.

 

Liefs Mariska